Νέα & Εκδηλώσεις

Μοχλός Ανάπτυξης ο Κλάδος της Ζυθοποιίας για την Ελληνική Οικονομία

15/12/2016
moxlos_anaptiksis_2

Δέσμη 5 προτάσεων από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών για την ανάπτυξη του κλάδου • 1,9 δις € συνεισφορά στα φορολογικά έσοδα κατά τη διάρκεια της κρίσης • 2.000 άμεσες θέσεις εργασίας Σημαντικό μοχλό ανάπτυξης και στήριξης της οικονομίας της χώρας συνιστά ο κλάδος της Ζυθοποιίας σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών (ΕΕΖ), όπως τονίστηκε στη […]

Περισσότερα


Μπύρα και Υγεία | Δρ Χαράλαμπος Προεστός

22/06/2016
ellinikienosizithopoion.gr-μπυρα-και-υγεια

Δρ Χαράλαμπος Προεστός Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων ΕΚΠΑ (Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) Η παρουσίαση καλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την Μπύρα και τα οφέλη της για την υγεία, που συχνά δεν είναι γνωστά σχετικά με αυτό το ποτό, παρά το ότι για χιλιετίες (με ασφαλή τρόπο) αποτελεί μέρος της ημερήσιας πρόσληψης της τροφής. Αυτό […]

Περισσότερα


Ο ΣΕΒΤ για πιθανή αύξηση φόρου σε τρόφιμα και ΕΦΚ σε μπύρα-καφέ

18/05/2016
http://ellinikienosizithopoion.gr/|ΣΕΒΤ-επιπτωσεις-αυξησεις

O ΣΕΒΤ ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν από τις αυξήσεις στα είδη διατροφής, τον καφέ και την μπύρα στους καταναλωτές. Αθήνα, 17 Μαΐου 2016. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), εκφράζει την ανησυχία του για το νέο πακέτο μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση και το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων την 6η […]

Περισσότερα


Page 1 of 212