Η Ζυθοποιία Πηνειού, είναι η πρώτη -και η μόνη μέχρι σήμερα- ζυθοποιία της Λάρισας, ιδρύθηκε στις αρχές του 2018 και είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο και άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο, στο 7ο χλμ της οδού Λάρισας-Συκουρίου.
Το ζυθοποιείο έχει οργανωθεί με τρόπο ώστε η παραγωγική διαδικασία να πραγματοποιείται με μεθόδους απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίζουν την μείωση του οικολογικού αποτυπώματος στο ελάχιστο δυνατό. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και ακολουθεί σύστημα Πιστοποίησης ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ.ΕΛΟΤ ISO 22000:2018 (HACCP) και σχεδόν όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα ως VEGAN.
Η Ζυθοποιία Πηνειού παράγει σε μόνιμη βάση 7 ετικέτες, τις Lola Pilsner, Lola Belgian Ale, Lola American IPA, Lola Porter, Cambos Lager, LoCo (Herbal Ale) και LoChes (Chestnut Amber Ale) καθώς και διαφορές επετειακές ή συλλεκτικές (Marzen, Dort, Dunkel, Bock,etc). Το ζυθοποιείο είναι επισκέψιμο, διαθέτοντας το κατάλληλο Σήμα Επισκέψιμου Ζυθοποιείου από το Υπουργείο Τουρισμού.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.