Υπευθυνη
καταναλωση

Η μπύρα είναι πηγή απόλαυσης και χαλάρωσης, είναι όμως απαραίτητο να γίνεται η κατανάλωσή της με μέτρο. Η κατανάλωση στο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής, χωρίς υπερβολές, εξασφαλίζει ότι οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν τις γεύσεις και να βιώνουν τις κοινωνικές πτυχές της μπύρας χωρίς να διακυβεύεται η ευημερία τους ή η ασφάλεια των άλλων. 

Αν και η πλειοψηφία των καταναλωτών κάνει περιορισμένη και υπεύθυνη χρήση, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών κατανοεί ότι πρέπει να δράσει για τη μικρή μερίδα του πληθυσμού, που τίθεται σε κίνδυνο από τη μη υπεύθυνη κατανάλωση. Ένας από τους σοβαρότερους κινδύνους της μη ορθής χρήσης, είναι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο κλάδος της Ζυθοποιίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι πολύ ευαισθητοποιημένος για τους κινδύνους της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Για την αποφυγή του κινδύνου αυτού έχει υποστηρίξει μεγάλο αριθμό επιμορφωτικών προγραμμάτων και καμπανιών με αντικείμενο, την αποφυγή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή την αποτροπή κατανάλωσης αλκοόλ από άτομα που είναι κάτω από την νόμιμη ηλικία.
Ολα για την μπυρα

Η μπύρα αποτελεί το πιο παλαιό ποτό του κόσμου και το πιο δημοφιλές σε κατανάλωση παγκοσμίως! Φτιαγμένη από τη ζύμωση δημητριακών, πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό στις εξόδους μας.

Ολα για την μπυρα

Η μπύρα αποτελεί το πιο παλαιό ποτό του κόσμου και το πιο δημοφιλές σε κατανάλωση παγκοσμίως! Φτιαγμένη από την ζύμωση δημητριακών, πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό στις εξόδους μας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.