Μετά την ωρίμανση η μπύρα φιλτράρεται. Το φιλτράρισμα απομακρύνει τη μαγιά και κάποιες πρωτεΐνες. Η φιλτραρισμένη μπύρα είναι διαυγής και έτοιμη να συσκευασθεί σε φιάλες, κουτιά και βαρέλια. Υπάρχουν όμως  και τύποι μπύρας, που είναι αφιλτράριστες, οι οποίες έχουν την χαρακτηριστική θολερότητα από τις αιωρούμενες πρωτεΐνες και τη μαγιά.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.