Το κριθάρι είναι η βασικότερη πρώτη ύλη για την παρασκευή της μπύρας. Το κριθάρι πρέπει πρώτα να μετατραπεί σε βύνη, ώστε να χρησιμοποιηθεί στη ζυθοποιία.  Η χρησιμότητά του βασίζεται στην υψηλή περιεκτικότητα του σε άμυλο και στα ένζυμα τα οποία είναι υπεύθυνα για την διάσπαση του αμύλου.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.