Για να αναδειχθεί η γεύση της και η ποιότητά της, η μπύρα πρέπει να έχει μείνει σε κατάλληλες συνθήκες ψύξης μετά την αλκοολική ζύμωση (ωρίμανση της “green” beer).  Το ιδανικό είναι να έχει ψυχθεί για ορισμένο χρόνο σε θερμοκρασία από ±3°C έως ±6-8°C, ανάλογα με τον τύπο της μπύρας ή/και ανάλογα με τα πρωτόκολλα  του παρασκευαστή.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.