Η ξηρή μπύρα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μπύρες που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αζύμωτα σάκχαρα, επομένως χαμηλή γλυκύτητα,  και υψηλό βαθμό ζύμωσης.  Στην ξηρή μπύρα, η διαδικασία ζύμωσης επεκτείνεται για να επιτρέψει τη διάσπαση περισσότερων φυσικών σακχάρων και τη μετατροπή τους σε αλκοόλη. Οι ξηρές μπύρες συνήθως έχουν πιο έντονη παρουσία αλκοόλ, χαμηλή γλυκύτητα, όπου αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά αρώματα του λυκίσκου,   χαρίζοντας έναν αναζωογονητικό χαρακτήρα.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.