Στις αρχές του 2014, ιδρύθηκε η Μικροζυθοποιία Έλιξη στη Δροσιά Χαλκίδος. Η εταιρεία επένδυσε εξαρχής σε τεχνολογικό εξοπλισμό και μεγάλους ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και ωρίμανσης με στόχο την παραγωγή craft μπύρας με επαναζύμωση στην φιάλη, ενώ λάνσαρε με επιτυχία τα brand Delphi & Marea. Η γειτνίαση του ζυθοποιείου με την Χαλκίδα και η άμεση πρόσβαση στον κεντρικό οδικό άξονα της χώρας, καθιστούν προνομιακή τη θέση του.
Τον Μάρτιο του 2023, o Σοφοκλής & Γιώργος Παναγιώτου, ιδιοκτήτες της Μικροζυθοποίας Septem, απέκτησαν την Έλιξη, που αποτελεί το δεύτερο μικροζυθοποιείο που δραστηριοποιείται στην Εύβοια.
Οι επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό αποτελούν εξαρχής βασικές προτεραιότητες τους. Η Μικροζυθοποιία Έλιξη στη Χαλκίδα λειτουργεί πλέον ως επισκέψιμο ζυθοποιείο.
Στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη ορισμένων υπαρχόντων σημάτων της επιχείρησης, αλλά κυρίως η παραγωγή μιας νέας σειράς ζύθων χαμηλού αλκοόλ, που θα λανσάρουν στις αρχές του 2024.
Η νέα εποχή της Μικροζυθοποιίας Έλιξη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μοναδικές γευστικές απολαύσεις στο ζυθόφιλο κοινό!