Η μονάδα παραγωγής των Κρητικών Ζυθοποιιών Ζηδιανάκης AΕ βρίσκεται στο Ηράκλειο, κοντά στο χωριό Ελιά, δίπλα στο φαράγγι του Καρτερού, με ετήσια δυναμικότητα που φτάνει τα 100.000 εκατόλιτρα, κάνοντάς τη δικαιωματικά, την μεγαλύτερη μικροζυθοποιία της Κρήτης.

Το 2018 ξεκίνησε η κατασκευή του ζυθοποιείου, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 29.500 τ.μ. με 3.050 τ.μ. καλυμμένων χώρων. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ζυθοποιείο, μονάδα επεξεργασίας νερού, γραμμή παραγωγής φιάλης, κουτιού και βαρελιού, εργαστήριο αναλύσεων, μονάδα βιολογικού καθαρισμού, αποθήκες, γραφεία και αίθουσα γευσιγνωσίας.

Ακολουθώντας την παράδοση και με πίστη στην εφαρμογή του νόμου της καθαρότητας, η Μπύρα Candia παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο νερό, βύνη κριθαριού, λυκίσκο και μαγιά.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.