Η περιπέτεια της Μικροζυθοποιίας Καβάλας ξεκίνησε αρχές του 2012 πάνω σε ένα μάτι κουζίνας, παρέα με μερικά βιβλία. Πρώτα σαν οικοζυθοποιοί και αργότερα σαν επαγγελματίες (2017) γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και ακολουθήσαμε την κουλτούρα της Craft Μπύρας. 

Μέσα στην πρώτη πενταετία της, η Μαρμίτα κατάφερε να κυκλοφορήσει πάνω από 10 ετικέτες, να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, να κάνει τα πρώτα της (μικρά) βήματα στο εξωτερικό, να τριπλασιάσει τα πάγια της και να αγαπηθεί όπως αγάπησε και εκείνη.

Όσο για εμάς τους ανθρώπους της Μαρμίτας και για το μέλλον, θέλουμε να διαβάσουμε περισσότερο και να εξελιχτούμε πάνω στην ζυθοποίηση, να “μαγειρέψουμε” νέες συνταγές και να μην χάσουμε ευκαιρία να σερβίρουμε στον κόσμο τις μπύρες μας – να παρτάρουμε, να μαζεύουμε νέες εμπειρίες και (γιατί, όχι;) να προσθέσουμε και εμείς την ιστορία μας στο “Craft Beer Revolution”. Θα συνεχίσουμε να φοράμε μπλουζάκια άλλων ζυθοποιείων και να πίνουμε τις μπύρες τους, θα συνεχίσουμε να βράζουμε homebrews στο γκαράζ της Αφροδίτης και θα είμαστε εδώ για όποιον θέλει να γνωρίσει, να επισκεφθεί και να γευθεί τον κόσμο μας. *Cheers*

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.