Η ενασχόληση της οικογένειας Μαλαμούλη με τον κλάδο της ζυθοποιίας ξεκίνησε 50 χρόνια πριν, όταν στο οικογενειακό κτήμα στην Κοκκίνα του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας καλλιέργησε συμβολικά κριθάρι ζυθοποίησης, δραστηριότητα που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η ύπαρξη ιδιόκτητου εστιατορίου στις Βρυξέλλες, την τριετία 2012-2015, έφερε τα μέλη της οικογένειας σε επαφή με το χώρο της ποιοτικής craft μπύρας και έδωσε το έναυσμα για την πειραματική παραγωγή οικιακής μπύρας από ελληνικό, κυρίως, κριθάρι.

Το Homebrewing ή αλλιώς οικιακή ζυθοποίηση οδήγησε στην επαγγελματική ενασχόληση με τη δημιουργία craft ποιοτικής μπύρας.

Το 2018, μετά από τριετή περίοδο οικιακής ζυθοποίησης, αποφασίστηκε η ίδρυση σύγχρονης μικροζυθοποιίας στην πόλη του Βόλου, η εγκατάσταση της οποίας ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019.

Το Ζυθοποιείο της LOCAL STREETS BEER στεγάζεται σε κεντρικό δρόμο του Βόλου και η παραγωγική δυναμικότητα μπορεί να φθάσει τα 250.000 λίτρα έτοιμου ζύθου ετησίως.

Η πρώτη, κλασσική σειρά παραγόμενων προϊόντων της μικροζυθοποιίας Local Streets, περιλαμβάνει τα εξής είδη: Local Streets Pils, Local Streets Pale Ale και Local Streets Weiss.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.