Με έδρα τις Σέρρες (αρχαίo ελληνικό όνομα: Σίρις), η Siris Craft Brewery, μια από τις πρώτες μικροζυθοποιίες στην Ελλάδα παράγει από το 2013 φρέσκες, απαστερίωτες μπύρες, πλούσιες σε αρώματα και γεύσεις. 

Με όπλα το μεράκι φίλων και συνεργατών home brewers και την υποστήριξη ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού που πρώτη φορά μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται σε μικροζυθοποιείο, προσφέρουμε γεύσεις γεμάτες δροσιά και μακρά επίγευση, για όλους τους φίλους της μπύρας στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Η Siris Craft Brewery με μια οκταμελή ομάδα, κατορθώνει να συνδυάζει αρμονικά, πάθος, μεράκι, καινοτομία και τεχνογνωσία. Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας βύνες και λυκίσκους απ’ όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μοναδικές μπύρες υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση.
Συγκεκριμένα, η Siris Craft Brewery παράγει την πολυβραβευμένη craft μπύρα Voreia σε δέκα διαφορετικούς κωδικούς με μότο ‘Passionately crafted in Prefect Harmony.  It’s the way we brew up North’. Παράλληλα, η Siris Craft Brewery παράγει μια μοναδική σειρά craft μπυρών που ακούει στο όνομα Happy Brewers, η οποία αντικατοπτρίζει την ελευθερία, τη δημιουργία τη φαντασία και την αγάπη των ζυθοποιών της, για την καλή μπύρα.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.