Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, ενώ η πρώτη μπύρα εμφιαλώθηκε αρχές του 2012. Σε έναν χώρο ισόγειο στην περιοχή του Κάμπου της Χίου σε περίπου 100 τ.μ. στεγάζονταν τότε όλος ο εξοπλισμός παραγωγής. Ήταν ένα από τα πρώτα μικροζυθοποιεία στην Ελλάδα και σίγουρα το πιο μικρό.
Καθώς ο καιρός περνούσε και η ζήτηση για την τοπική μπύρα Χίου μεγάλωνε, χρειάστηκε να μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις μας σε νέο μεγαλύτερο χώρο.
Από το 2019 ο χώρος παραγωγής μεταφέρθηκε κοντά στην περιοχή των Βαβύλων (μικρό χωριό στη Χίο). Ο χώρος είναι αρκετά μεγαλύτερος και μπορεί και καλύπτει τις ανάγκες παραγωγής.
Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές στους επισκέπτες που θα ήθελαν να επισκεφθούν τις μικρές εγκαταστάσεις μας, να δοκιμάσουν φρέσκια μπύρα κατ’ ευθείαν από τη δεξαμενή, ή να φύγουν φορτωμένοι με μπουκάλια, ποτήρια, σουβέρ και μπλουζάκια. Αν λοιπόν περνάτε από τους Βαβύλους σταματήστε για 5 λεπτά, να σας κεράσουμε μια μπύρα και να σας δείξουμε με ποιο τρόπο φτιάχνουμε τα προϊόντα μας.