Εμπνευστής και ιδρυτής της Ζυθοποιίας Πλάστιγγα είναι ο Γεώργιος Παπαδιώτης, ένας ειδικός της μπύρας, αφού είναι ποτοποιός τρίτης γενιάς και λάτρης των γεύσεων και των προκλήσεων.

Η Ζυθοποιία Πλάστιγγα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου, πάνω στον πιο εμπορικό δρόμο, αυτό της Ερμού.

Η τοποθεσία του ζυθοποιείου δίνει την ευκαιρία στους πεζούς να παρακολουθήσουν τη μαγική διαδικασία της ζυθοποίησης κάνοντας τον χώρο μας οικείο και προσιτό στον κόσμο και δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να προωθήσουμε την κουλτούρα της μπύρας στο κοινό. Έχουμε παντρέψει το σύγχρονο βιομηχανικό στυλ με το παραδοσιακό, και όλο αυτό το αποτυπώνουμε στο περιεχόμενο της φιάλης μας, δηλαδή στην μπύρα.

Αυτά που μας ξεχωρίζουν είναι ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, οι Έλληνες συνεργάτες, η διασφάλιση της ποιότητας και η σωστή σχέση τιμής και ποιότητας. Η μπύρα είναι κομμάτι της καθημερινότητας και εμείς φροντίζουμε να σχεδιάσουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, προσιτά στο κοινό. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε είναι η μαγιά για ατελείωτες ζυμώσεις με στόχο το πιο ευχάριστο γευστικό ταξίδι.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.