Ένας Σέρβος ζυθοποιός, ο Boban Κrunic, μια πολυτάλαντη Αμερικανίδα, η Majda Anderson, ένας Έλληνας οινολόγος – οινοπαραγωγός, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος  & ένας Άγγλος οινέμπορος & home-brewer aficionado, ο Steve Daniel, συνθέτουν, από τo 2011, το πολυπολιτισμικό εταιρικό μείγμα της νεοσύστατης Μικροζυθοποιίας Σαντορίνης.

Στον παραδοσιακό οικισμό της Μέσα Γωνίας της Σαντορίνης στήθηκε αυτό το πολύ μικρό & ξεχωριστό ζυθοποιείο.

Εκεί, οι ζυθοποιοί μας συνδυάζουν το νερό του ηφαιστειακού νησιού της Σαντορίνης με τα προσεκτικά επιλεγμένα είδη βύνης από την Γερμανία & την Αυστρία, με τα πραγματικά σπάνια είδη Λυκίσκου από την Νέα Ζηλανδία, το Όρεγκον, την Τσεχία & την Σλοβενία και με μαγιές από το Βέλγιο & την Αμερική δημιουργώντας αυτές τις ιδιαίτερες μπύρες με σήμα τον γαϊδαράκο.

Τί είναι λοιπόν οι μπύρες μας? Ο πιο δόκιμος χαρακτηρισμός θα ήταν μάλλον αυτός των “Lagered Ales”, ένα είδος διασταύρωσης. Ένα υβρίδιο αν προτιμάτε, ανάμεσα στις ξεδιψαστικές Lager & τις μεστές, αρωματικές κέλτικες Ale. Όπου και αν τις κατατάξουμε ο χαρακτήρας τους παραμένει μοναδικός, σαφώς ξεχωριστός! Ας γνωρίσουμε τους γαϊδαράκους!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.