Μικροζυθοποιία Χιου
Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, ενώ η πρώτη μπύρα εμφιαλώθηκε αρχές του 2012. Σε έναν χώρο ισόγειο στην περιοχή του Κάμπου της Χίου σε περίπου 100 τ.μ. στεγάζονταν τότε όλος ο εξοπλισμός παραγωγής. Ήταν ένα από τα πρώτα μικροζυθοποιεία στην Ελλάδα και σίγουρα το πιο μικρό. Καθώς ο καιρός περνούσε και […]
Ικαριακη Ζυθοποιια Μον. ΙΚΕ
Το κοινό όραμα, τεσσάρων ανθρώπων και η αγάπη τους για την Ικαρία εκεί όπου φύονται οι ρίζες της καταγωγής τους, δημιούργησαν το 2017 το ζυθοποιείο Ικαριώτισσα. Στη συνέχεια η Ειρήνη και η Αφροδίτη Κουλουλία, ο Ιωάννης Κεφαλάς, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης, με τη δύναμη του ενθουσιασμού, πόνταραν και κέρδισαν, συνδυάζοντας την αγάπη για την μπίρα και […]