ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών προάγει την κουλτούρα της μπύρας μέσα από εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες και δράσεις. Μείνετε ενημερωμένοι μαθαίνοντας πρώτοι όλα τα τελευταία νέα μας.

δΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου ‘18, η διεθνής Ημερίδα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ, στην οποία συμμετείχε η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών. Η Ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου SMART (Sober Mobility Across Road Transport), από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) και το Ευρωπαϊκό […]

H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών θεσμοθετεί σε ετήσια βάση την πρωτοβουλία της «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»   Σε συνέχεια της μεγάλης ανταπόκρισης που επεφύλαξε το ελληνικό κοινό για την δράση της «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών ανακοινώνει τη θεσμοθέτηση της πρωτοβουλίας σε ετήσια βάση. Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» δίνουν την ευκαιρία της επίσκεψης του καταναλωτή σε κάποιες από […]

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, στηρίζοντας την υπεύθυνη κατανάλωση, συμμετέχει σε μια διεθνή Ημερίδα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ, στην Αθήνα στις 21.06.18. Εδώ θα βρείτε το Δ. Τύπου και το πρόγραμμα της Ημερίδας από το «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Π. Μυλωνάς». Λόγω περιορισμένων θέσεων, για την συμμετοχή σας […]

Γνωρίζατε ότι η μπύρα είναι φυσικό προϊόν; Γνωρίζατε ότι παράγεται εδώ και χιλιάδες χρόνια; Είχατε ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσετε φρέσκια μπύρα απευθείας από το καζάνι του ζυθοποιού;  Μια ιδιαίτερη γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι λάτρεις του ζύθου σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», το Σάββατο […]

Αθήνα, 13/3/2018   Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών διενεργεί διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εκτελεστικού οργανισμού για την υλοποίηση του Προγράμματος Προώθησης Εξαγωγών στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΕ) 1144/2014, με τίτλο «Δράσεις προώθησης της ελληνικής μπύρας ως ευρωπαϊκό προϊόν σε τρίτες χώρες (ΗΠΑ, Αυστραλία & Κίνα)». Ποιοι είμαστε: Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών ιδρύθηκε το […]

Εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς μπύρας συζητούν τις τάσεις του κλάδου στην έκθεση HORECA  Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών  σε συνεργασία με τη FORUM, συγκεντρώνουν στις 8 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Beer & Spirits Show της έκθεσης HORECA 2019 μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς μπύρας που θα παρουσιάσουν τα νέα δεδομένα και τις τάσεις […]

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2018 Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης των θέσεων της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ’18 συνάντηση μεταξύ του Διοικητή  και αρμοδίων υπαλλήλων  της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με εκπροσώπους του κλάδου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  σε κλίμα συνεννόησης,  διεξήχθη ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και μπήκε ο θεμέλιος λίθος για […]

*Με Σχέδιο απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών πρακτικά ο Κλάδος επιστρέφει στο βασιλικό διάταγμα του 1923 και επιπλέον επιβάλλεται ένα δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα ελέγχου στα ζυθοποιεία και μία σειρά από προσκόμματα στην παραγωγή ζύθου που απειλούν τη λειτουργία  μικρών και μεγάλων ζυθοποιείων της χώρας. *Άμεση απόσυρση του Σχεδίου και έναρξη διαβούλευσης με όλους τους φορείς, από μηδενική βάση, […]

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΟΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

Είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να πιείτε νόμιμα αλκοόλ;

Λυπούμαστε, θα πρέπει να έχετε ηλικία άνω των 18 ετών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.